Raadhuskroen

Selskabslokaler

Fester

Raadhuskroens selskabslokaler, som er beliggende på
1. og 2. sal er velegnede til alle former for fest

Raadhuskroens selskabslokaler, som er beliggende på 1. og 2. sal er velegnede til alle former for fest. Der er plads til 15 – 40 couverter pr. etage. Vi kan således tilbyde dig at danne rammen om f.eks.: Barnedåb, bryllup, fødselsdag, konfirmation familiefest eller reception. Vi kan sammensætte komplette menuer til brunch, frokost, buffet eller aften selskab.
Bordopstillingen tilpasses anledningen samt Deres ønske. Bliv inspireret af vores frokostbuffet eller vores festmenuer. Vi har forsøgt at sammensætte materialet så let overskueligt som muligt, så du i ro og mag kan sammensætte din fest, som du ønsker.
Priserne er inklusive betjening, opdækning med stearinlys, servietter og duge. Såfremt du har andre ønsker eller spørgsmål står vi naturligvis til disposition.

Vi bestræber os på, at gøre hver fest individuel. Vi håber det kan friste og ser frem til at høre fra dig. Vi fremsender gerne materiale, kontakt os gerne. Vi besvarer din henvendelse indenfor 3 dage.

Kursus og møder

Mødelokalerne er beliggende på 1. og 2. sal, og giver dig mulighed for at sidde ugeneret for andre gæster. Der er plads til 15 – 40 deltagere. Raadhuskroen stiller AV-udstyr til rådighed. For yderligere information skal du være velkommen til at kontakte os